Поштовани,

Велико нам је задовољство да вас позовемо дана 22.02.2019., хала 4 – станд Туристичке Организације Београда у 11 часова, на промоцију пројекта: ‘’Ресторан у мраку’’, аутор пројекта г-дин Бобан Величковић.

По угледу на светске дестинације, као сто су: Москва, Париз, Барселона, Лондон…Београд по први пут имплементира овај сјајан пројекат, као подршка побољшања положаја особа са инвалидитетом.

Домаћи и страни гости, као и резиденти имаће прилику да заједно са слепим и слабовидим особама уживају у различитим програмским садржајима, везаним за пројекат ‘’Ресторан у мраку’’.

Суштина је да Београд, као доступна дестинација, пружа задовољство свим посетиоцима под слоганом: ‘’Београд за све’’. Пројекат поред уживања за све посетиоце ових ресорана омогућава запошљавање како особа са инвалидитетом, тако и свима осталима. Циљ нам је свакако промоција како инклузије, тако и самоодрживости.

Туристичка Организација Београда, заједно са ХОРЕС-ом (Удружење хотелијера и ресторатера Србије) и нашим Ковилово Ресорт-ом подржава имплементацију и реализацију пројекта у свим сегментима.

Срдачан поздрав

Удружење ГЛЕДАМО СРЦЕМ

Туристичка Организација Београда

Ковилово Ресорт

Category: novosti, Новости

ESSENTIAL