Филијала за град Београд Националне службе за запошљавање и Градска општина Врачар организују Сајам запошљавања за особе са инвалидитетом, у четвртак 27. септембра 2018. године, од 10 до 14 сати, у згради Општине Врачар, Његошева 77.

Понуду слободних послова представиће преко 20 фирми којима је потребно готово 200 радника различитих профила и степена квалификација: касири и продавци, магационери, административни радници, возачи, администратори онлајн продаје, радници обезбеђења, перачи судова, менаџери за физичка лица, дипломирани и виши фармацеути, фармацеутски техничари, дипломирани економисти и економски техничари, ИТ стручњаци, спремачице, курири, возачи, радници у кол-центру, контролор пописа робе и малопродаје, калкуланти, помоћни радници,…

Сајам ће званично бити отворен у 10.30 сати, када ће се учесницима, незапосленим суграђанима са инвалидитетом и послодавцима, обратити председник Општине Врачар проф. др Милан Недељковић и директор београдске филијале НСЗ Добросав Марић.

Незапослени ће бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе се и предају им својe раднe биографијe (CV). У 11 сати ће бити организована и обука за активно тражење посла, намењена незапосленим особама са инвалидитетом. На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима за подстицање запошљавања, а незапосленима ће бити пружена и помоћ у писању CV-а.

Category: Новости

ESSENTIAL