Sajam turizma

Objavi admin

Poštovani,

Veliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo dana 22.02.2019., hala 4 – stand Turističke Organizacije Beograda u 11 časova, na promociju projekta: ‘’Restoran u mraku’’, autor projekta g-din Boban Veličković.

Po ugledu na svetske destinacije, kao sto su: Moskva, Pariz, Barselona, London…Beograd po prvi put implementira ovaj sjajan projekat, kao podrška poboljšanja položaja osoba sa invaliditetom.

Domaći i strani gosti, kao i rezidenti imaće priliku da zajedno sa slepim i slabovidim osobama uživaju u različitim programskim sadržajima, vezanim za projekat ‘’Restoran u mraku’’.

Suština je da Beograd, kao dostupna destinacija, pruža zadovoljstvo svim posetiocima pod sloganom: ‘’Beograd za sve’’. Projekat pored uživanja za sve posetioce ovih resorana omogućava zapošljavanje kako osoba sa invaliditetom, tako i svima ostalima. Cilj nam je svakako promocija kako inkluzije, tako i samoodrživosti.

Turistička Organizacija Beograda, zajedno sa HORES-om (Udruženje hotelijera i restoratera Srbije) i našim Kovilovo Resort-om podržava implementaciju i realizaciju projekta u svim segmentima.

Srdačan pozdrav

Udruženje GLEDAMO SRCEM

Turistička Organizacija Beograda

Kovilovo Resort