Najnovije informacije u vezi sa aktuelnom situacijom izazvanom korona virusom, osobe sa invaliditetom od sada mogu da prate i preko „Viber Community” kanala.

Kako bi osobe sa invaliditetom bile na vreme informisane i obaveštene o svim aktuelnostima, potrebno je da se pridruže Viber Community kanalu “Ministarstvo rada – OSI”

„Resor kojim rukovodim posvećuje posebnu pažnju osobama sa invaliditetom. Ovo je još jedan od načina da pokažemo da brinemo o njima. Smatram da je izuzetno važno da budu informisani kada je korona virus u pitanju. Zvanična saopštenja Ministarstva od danas biće im dostupna i na ovaj način”, rekao je ministar Zoran Đorđević.

V.d. pomoćnika ministra u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom Biljana Barošević navela je da je komunikacija sa udruženjima i savezima osoba sa invaliditetom u Republici Srbiji na visokom nivou ali da uvek postoji način za unapređenje.

“Ovo je još jedan vid podrške osobama sa invaliditetom i izuzetno sam ponosna na rezultate koje smo kao Ministarstvo postigli u ovoj oblasti”, istakla je Barošević.

Pored najstarijih građana, osobe sa invaliditetom su u velikom riziku od korona virusa te se savetuje pridržavanje svih mera i saveta lekara, Vlade Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića“.

Za pristup kanalu potrebno je da uđete na link Viber Community koji automatski vodi na kanal. Kada se otvori prozor potrebno je kliknuti na JOIN kako biste pristupili Viber Community kanalu.

Samo zajedno možemo doprineti očuvanju svog zdravlja i zdravlja svih nas.

Category: novosti

ESSENTIAL